A golf királya

Társai Tiger Woodsot választották az év legjobbjának

Játékostársai szavazatai alapján az amerikai Tiger Woods volt az év legjobbja a profi golfozók legrangosabb sorozatában, a PGA Touron.

2009.12.20 08:30MTI

A 33 éves világranglista-vezető, aki az elmúlt hetekben házasságtörési botrányával került a lapok címoldalára, pályafutása során tizedszer lett az első ezen a voksoláson. Korábban az amerikai szakírók is 2009 legjobbjának választották. Woods idén 17 tornán vett részt, és hatot győzelemmel zárt.

A világ legjobban kereső sportolója egy hete bejelentette, hogy magánéleti válsága miatt ideiglenesen szünetelteti a versenyzést.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.