Hangolnak a Debrecen ellen

Benajun-triplával Liverpool-siker a BL-rajt előtt

Az újonc Burnley felett aratott magabiztos hazai sikerrel hangolt a Debrecen elleni, szerdai Bajnokok Ligája-rajtra az FC Liverpool az angol labdarúgó Premier League 5. fordulójának szombati játéknapján

2009.09.12 18:48MTI

A házigazdák négy góljából hármat az izraeli Josszi Benajun szerzett. A Manchester City 4-2-re nyert hazai pályán az Arsenal ellen, a Chelsea pedig egy utolsó percben elért találattal őrizte meg százszázalékos mérlegét a Stoke City otthonában.

A londoniakhoz hasonlóan a Manchester City sem vesztett eddig pontot.

A magyarok nélküli csatában a házigazda Sunderland fölényes sikert aratott a Hull City felett - sem Fülöp Márton, sem Halmosi Péter nem lépett pályára.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.