Szörnyű

Fegyveresek támadtak Neymar családjára, el akarták rabolni a focista kislányát

Három fegyveres férfi betört Bruna Biancardi, a futballsztár Neymar barátnőjének Sao Pauló-i otthonába, ahol a pár egyhónapos kislányát akarták elrabolni.

2023.11.08 16:01ma.hu

Szerencsére a modell-influencer és a csecsemő, Mavie nem tartózkodtak otthon, csupán a nagyszülők, akiket a támadók megkötöztek.

Ezt követően a kinyitottak egy széfet, amelyben nem találtak pénz, így más tárgyakat, táskákat, órákat és ékszereket magukhoz véve távoztak. A jelentés szerint a bűnözők körülbelül 25 percig tartózkodtak az ingatlanban, majd egy autóval elmenekültek - írja a 24.hu.

A rendőrség az egyik tolvajt - aki az áldozatok szomszédja volt - letartóztatta.

A támadásra egy nappal azt követően került sor, hogy az influencer bulit szervezett az egyhónapos gyermekének.

"Egy hónap a mi kis szerelmi csomagunkból. 30 napja, hogy az életem jobbra fordult. Fárasztó napok, de ugyanakkor gyönyörűek. Kihívásaink voltak a szoptatással kapcsolatban, ami mostanra könnyűvé és élvezetessé vált. Kora reggelek együtt, hogy megismerjük egymást és órákig nézzem az ölemben. Pihentető fürdők és átöltözések, sok sírással. Legyen ez a kezdete egy gyönyörű közös kalandnak! Szeretlek, lányom! Te vagy az életem" - írta Bruna Biancardi.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.