Rendőrség

Megtalálták a Budapesten eltűnt focistát

A rendőrök megtalálták és kihallgatták a sportolót, a körözési eljárást megszüntették.

2023.08.25 12:31ma.hu

A rendőrök megtalálták és kihallgatták Abdullah Hameed Talalt, a ZTE korábbi focistáját - írják a rendőrség oldalán.

A svéd és iraki papírokkal rendelkező labdarúgó szerződést kötött a HNK Goricával, ám oda nem érkezett meg, ezért jelentették be az eltűnését. Szerdán a horvát Sportske novosti azt közölte, hogy a magyar rendőrség megtalálta a 27 éves férfi autóját, az Aftonbladet pedig azt írta, hogy a focista édesapja Budapestre érkezett.

Tali Hameed Talal hétfőn beszélt utoljára a fiával, akitől megtudta, hogy minden készen áll a költözéshez.

Amikor később újra hívni próbálta, a fia telefonja már ki volt kapcsolva. Az apa megtalálta egy garázsban a fia kocsiját, de a mivel ő nem volt otthon, kihívták a rendőrséget.

"Múlt héten Abdullah nagyon aggódott. Instabilnak tűnt, de most először nem akart mindent elmondani. Azt mondta, történhet valami" - mondta az apa az Aftonbladetnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.