Eltűnt hegymászó

Megható üzenetet küldött Suhajda Szilárd felesége

Legindi Tímea a magyar mászó közösségi oldalán mondott köszönetet minden ismerős és ismeretlen embernek, aki megjelent a keddi megemlékezésen.

2023.05.31 15:27ma.hu

Több százan zarándokoltak el a Szemlő-hegyi-barlang fölötti Kessler Hubert parkba kedd este, hogy csendes megemlékezés formájában tisztelegjenek a Mount Everesten eltűnt magyar hegymászó, Suhajda Szilárd emléke előtt.

A hegymászó családja a Facebookon arra kérte a megemlékezőket, ne fekete ruhában érkezzenek, és tartózkodjanak a részvétnyilvánítástól.

A keddi megemlékezés után Suhajda Szilárd közösségi oldalán friss bejegyzés jelent meg, felesége mondott köszönetet a megemlékezésen megjelenteknek:

"Kedves Ismerősök! Kedves ismeretlen Ismerősök! Köszönjük, hogy ott voltatok velünk tegnap. Sokat jelent, sokat jelentett. Nagyon is!" - írta a bejegyzésben Legindi Tímea.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.