Az egyik baba nem élte túl a szülést

Megtörte a csendet a gyászoló Cristiano Ronaldo

Az ötszörös aranylabdás és párja hétfőn este jelentették be, hogy ikreik közül az egyik kisbaba elhunyt.

2022.04.21 19:14MTI

"Egy világ... Egy játék... Egy nagy család. Köszönöm, Anfield. Én és a családom sohasem fogjuk elfelejteni ezt a tiszteletteljes és együtt érző pillanatot" - írta Ronaldo az Instagramon.

Az ötszörös aranylabdás és párja hétfőn este jelentették be, hogy ikreik közül az egyik kisbaba elhunyt, és csak "a kislányuk születése ad erőt ahhoz, hogy ezt a pillanatot némi reménnyel és boldogsággal éljék meg".

Emiatt a 37 éves támadó nem lépett pályára az Anfielden kedd este, ahol a hazai szurkolók a hetedik percben tapsviharral, majd a csapat indulójával, a "You'll Never Walk Alone" (Sosem leszel egyedül) című dallal fejezték ki részvétüket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.