A hétszeres pilótának könnyebb sérülései vannak

Fotó! Michael Schumacher motorbalesetet szenvedett

Könnyebb sérüléseket szenvedett a hétszeres Forma-1-es világbajnok Michael Schumacher, aki szerdán, Murcia közelében tesztelés közben bukott a motorjával.

2009.02.13 08:27MTI

Az autósport elitkategóriájától 2006-ban visszavonult, 40 éves német sportembert elővigyázatosságból kórházba szállították, ott azonban az orvosok nem állapítottak meg semmi komoly problémát. "Jól van" - mondta a szóvivője, Sabine Kehm, aki egyúttal cáfolta azokat a spanyol sajtóértesüléseket, hogy Schumacher elvesztette volna az eszméletét vagy eltörött volna a karja. 

A motorkerékpár-rajongó Schumacher rendszeresen indul a német nemzetközi superbike-bajnokság futamain, ezúttal is a csapatával gyakorolt Spanyolországban.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.