Kulcsembere nélkül a spanyol válogatott

Puyol kihagyja az angol-meccset

A mai barátságos válogatott mérkőzések közül az egyik legjobban várt összecsapás az Európa-bajnok spanyol és az őszi vb-selejtezőkön hibátlanul teljesítő angol csapat találkozója. A meccs nagy hiányzója a spanyolok bekkje, Puyol lesz.

2009.02.11 13:25nb1.hu

Az már biztos, hogy a házigazda spanyolok nem a legerősebb összeállításban lépnek majd pályára a háromoroszlánosok ellen, a Barcelona vasárnapi mérkőzésén ugyanis kiújult Carles Puyol izomsérülése.

A 72-szeres válogatott védő a Sporting Gijón elleni bajnokit megelőzően is bajlódott a combjával, ám Piqué és Márquez eltiltása miatt mégis a kezdőcsapatba jelölte őt Pep Guardiola.Mint kiderült, talán túl korai volt Puyol csapatba állítása, igaz, a hírek szerint nem komoly a gránátvörös-kékek csapatkapitányának sérülése.

Vicente del Bosque keretében még így is jó néhány Barca-játékost találni: az alapembernek számító Iniesta és Xavi mellett ugyanis ott van a debütálás előtt álló Sergi Busquets és a már említett Gerard Piqué is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.