Nagy meccs van készülőben

Tárgyalnak az Adamek vs Roy Jonesról

Az IBF cirkálósúlyú világbajnok Thomasz Adamek egy interjúban kijelentette, hogy menedzsere tárgyalásokat folytat Roy Jones-al egy nyári mérkőzéssel kapcsolatosan. Ha létrejön a meccs, Jones az ötödik súlycsoportjában törhet a csúcsra.

2009.01.21 13:59profiboksz.hu

A meccs rendkívül érdekesnek tűnik, hiszen Jones középsúlytól kezdve nehézsúlyig minden kategóriában világbajnok tudott lenni, kivéve a cirkálósúlyt, ahol sohasem bokszolt. Ha sikerülne legyőznie Adameket akkor öt kategóriában jutna a csúcsra, amire csak nagyon kevesek voltak képesek a sportág történetében.

Adamekre a körvonalazódó nyári derbi előtt vár még egy nehéznek ígérkező összecsapás, ugyanis február 27-én a veretlen Jonathon Banks ellen védi meg bajnokságát.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.