A City még nem a United

Fergie nem fél a Citytől

A Manchester United menedzsere, Alex Ferguson szerint a tabella árulkodik az erőviszonyokról. A városi riválissal egyelőre nem kell számolnia az élcsapatoknak.

2009.01.19 18:51nb1.hu

A Manchester City a nyári átigazolási szezon utolsó napján angol rekordot jelentő 32,5 millió fontért vásárolta meg a Real Madridtól Robinhót, ám most újabb babérokra tör: világrekordot jelentő összegért vinné el a Milantól Kakát. Sir Alex Ferguson, a városi rivális Manchester United menedzsere szerint azonban a City nem jelent veszélyt a bajnoki címvédőre. 

- Kaká szerződése megmutatná a City szándékait - utalt arra Ferguson, hogy az arab tulajdonosok kijelentették, hogy a pénz nem lehet akadály a Manchester Citynél. - Robinho és Kaká megvétele más játékosokat is arra ösztökélhetne, hogy a klubhoz igazoljanak. Ám attól még tény marad, hogy a City sehol sincs a Liverpoolhoz vagy a Chelsea-hez képest a tabellán, a közelünkben pedig csak ezek a klubok vannak. Csak azoktól kell tartanunk, akik elvehetik tőlünk a címeinket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.