5-1-re verték

Testi sértés a vád Steven Gerrarddal szemben

A 28 éves csapatkapitány vasárnap este, hétfőn hajnalban Southport egyik mulatójában ünnepelte barátaival, hogy a hétvégi fordulóban két góllal vette ki részét a Newcastle-ban aratott 5-1-es diadalból, de a buli verekedésbe torkollt.

2008.12.30 09:15MTI

Testi sértéssel és garázdasággal vádolják Steven Gerrardot, az angol bajnoki éllovas FC Liverpool futballsztárját.

Egyelőre nem tudni, hogy pontosan mi történt, egy 34 éves férfit azonban arcsérülésekkel kórházba szállítottak, majd a rendőrség öt társával együtt hajnalban előállította a 70-szeres válogatott játékost.

A rendőrség közlése alapján Gerrard mellett további két személy ellen indul eljárás. A futballista már szabadlábon van, bíróság előtt kell felelnie tettéért.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.