Érdekesnek ígérkező mérközés

Marquez: Diaz után Campbell jöhet

A könnyűsúlyú szupersztár Juan Manuel Marquez edzéseit vezető Nacho Beristain kijelentette, hogy védence a Juan Diaz elleni meccset követően a WBA/IBF/WBO öveket védő Nate Campbell ellen szeretne ringbe lépni.

2008.12.25 10:33profiboksz.hu

A mexikói bunyós emelett azt is nyilvánosságra hozta, hogy Houstonban is hajlandó megmérkőzni a nagyon kemény Diazzal, akitől az év elején éppen Campbell vette el a három világbajnoki övet. Az igen érdekesnek ígérkező meccset a Golden Boy Promotions február 28-ra tervezi és az HBO már le is foglalta az estét a két harcos számára.

Campbell eközben február 14-én a hivatalos kihívó Ali Funeka ellen bokszol majd és ezt követően valószínűleg ő is Marquezzel vagy a másik mexikói nagyágyúval, Marco Antonio Barrerával akar találkozni a nagy bevétel reményében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.