Ökölvívás

Akkora verekedés volt meccs közben a nézőtéren, hogy a bokszolók is inkább azt nézték

Hatalmas tömegverekedés tört ki a Tyson Fury-Sefer Seferi bokszmeccs közben, a sportolók is azt nézték.

2018.06.11 11:28ma.hu

Nemrég visszatért az angolok korábbi, szebb napokat is megért nehézsúlyú világbajnoka, Tyson Fury. A meccs igencsak színvonaltalan volt, így elég nagy botrány tört ki a nézőtéren.

Fury ellenfele az albán Sefer Seferi volt szombat éjjel. Az erőviszonyok finoman szólva egyenlőtlenek voltak: Fury 10 évvel fiatalabb, 25 centivel magasabb, 30 kilóval nehezebb, ráadásul ellenfele még sosem bokszolt nehézsúlyban.

Az alábbi fotó gyönyörűen összefoglalja a helyzetet.

Ezek után nem meglepő, hogy az összecsapás egyszerűen kritikán aluli volt. A mintegy 15 ezer néző hatalmas balhét vágott le, mindenfélét hajigáltak a ring felé, majd úgy döntöttek, majd ők megmutatják, hogyan is kell ezt csinálni.

Tehát tömegverekedés tört ki, de akkora, hogy a második menet vége felé még a két bokszoló is inkább a nézőtér történéseivel volt elfoglalva. Nézze csak!

A meccset egyébként - micsoda meglepetés - Fury nyerte, technikai KO-val.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.