Szurkolunk

EURO-2016 - Sok ezren nézik Budapest közterein a magyar-portugált

Hajrá Magyarország!

2016.06.22 18:48MTI
Ez pedig Lyon - MTI Fotó: Illyés Tibor

Sok ezren várták a főváros több pontján a magyar labdarúgó-válogatott Portugália elleni Európa-bajnoki mérkőzését szerda délután, a meccset óriáskivetítőkön nézhetik. A szurkolók közül sokan magyar zászlókkal érkeztek vagy magyar mezt viselnek, illetve nemzetiszínű festés díszíti az arcukat - jelentették az MTI tudósítói a helyszínekről.

Sokan, köztük gyerekek is, piros mezt öltöttek magukra, van, aki a magyar zászlót terítette a vállára, vagy a táskájára kötött szurkolói sállal indult valamilyen meccsnéző helyszínre.

A Széll Kálmán téren, a Széna téren és a Margit körúton erős az autóforgalom is, sokan az autójuk ablakából lógatják ki a magyar zászlót, vagy kisméretű lobogót erősítettek a szélvédő csücskére.

A kocsmák megteltek szurkolókkal, sokan még az utolsó pillanatban is asztalt szerettek volna.

Több ezren nézik a magyar labdarúgó-válogatott Portugália elleni Európa-bajnoki mérkőzését a főváros V. kerületében, az Erzsébet téren.

A szurkolók közül sokan magyar mezben vagy sállal érkeztek, többen Magyarország feliratú fekete pólót viselnek vagy az arcukat nemzetiszínű festés díszíti. A drukkerek egy része kereplőket, dudákat is hozott magával. A mérkőzésre várva sok szurkoló az esélyeket latolgatta.

Az V. kerületi Szabadság téren is több ezren várták a magyar-portugál mérkőzés kezdetét. Az emberek nagyobb része a tér füves részén telepedett le, körbeveszi őket az állni kényszerülő tömeg. A tér északi és déli oldalán két óriáskivetítőn követhetik a nézők a mérkőzést. Sokaknál nemzetiszínű zászló van, de nagyon népszerű a nemzetiszínű arcfestés is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.