Focin túl

Visszavonul a világbajnok olasz futballsztár

Befejezi pályafutását Luca Toni, az olasz válogatott volt labdarúgója.

2016.05.04 14:46MTI
Facebook-esemény

"Nehéz és kemény döntés volt, de úgy érzem, most jött el az idő, hogy abbahagyjam. - mondta szerdán, Veronában a 38 éves játékos. - Több mint 30 évet töltöttem a futballban, eljött a pillanat. A vasárnapi lesz az utolsó mérkőzésem profiként."

Most már biztos, hogy a csatár klubja, a Hellas Verona a szezon végén búcsúzik az élvonaltól, így a bajnok Juventus elleni találkozónak gyakorlatilag nem lesz tétje. "Vasárnap keveredik majd bennem az öröm és szomorúság." - mondta a búcsúról Toni.

A labdarúgó 47-szer szerepelt az olasz válogatottban, 2006-ban világbajnok lett a Squadra Azzurrával. Az előző idényben 22 találatával gólkirály volt a Serie A-ban, a mostani szezonban azonban többször is sérülés hátráltatta, s jelenleg csupán öt gólnál tart.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.