Rövidpályás úszó vk

Lassan már állandósul a hír: Hosszú újabb világcsúcsa!

A hétfő délelőtti előfutamban 56.86 másodperc alatt teljesítette a távot, s ezzel megjavította a múlt csütörtökön, Dohában elért 57.25 másodperces rekordját.

2014.09.01 10:55MTI

Hosszú Katinka újabb világcsúcsot ért el az úszók dubaji rövidpályás világkupaversenyén, ezúttal 100 méter vegyesen faragott a saját korábbi rekordjából.

A viadal honlapja szerint a magyar versenyző a hétfő délelőtti előfutamban 56.86 másodperc alatt teljesítette a távot, s ezzel megjavította a múlt csütörtökön, Dohában elért 57.25 másodperces rekordját.

Hosszúnak ez az ötödik világcsúcsa a rövidpályás világkupa-szezon múlt heti rajtja óta: Dohában a 100 vegyes mellett 200 és 400 vegyesen, vasárnap Dubajban pedig 200 vegyesen állított fel új rekordot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.