Összesítésben

Evezős vb: Matyasovszki a legjobb magyarként 11.

A könnyűsúlyú egypárban érdekelt magyar sportoló a pénteki B döntőben az ötödik lett, s ez összesítésben a 11. pozíciót jelentette számára.

2014.08.29 14:20MTI

Legjobb magyarként Matyasovszki Dániel a 11. helyen végzett az evezősök amszterdami világbajnokságán.

A nemzetközi szövetség honlapja szerint a könnyűsúlyú egypárban érdekelt magyar sportoló a pénteki B döntőben az ötödik lett, s ez összesítésben a 11. pozíciót jelentette számára.

A többi magyar egység közül a Simon Béla, Juhász Adrián kormányos nélküli kettes elsőként, a Csepregi Gábor, Galambos Péter könnyűsúlyú kétpárevezős duó pedig ötödikként ért célba a C fináléban, így előbbi a 13., míg utóbbi a 17. helyen végzett.

A kétpárevezősök között induló Pétervári-Molnár Bendegúz, Papp Gergely páros számára ezúttal rendezték az alsóági középdöntőt, ebben negyedikként zártak, így szombaton - akárcsak a normálsúlyú egypárban versenyző Gyimes Krisztina - a D döntőben szállnak majd vízre, azaz a legjobb esetben is a 19. helyet szerzik meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.