Így látja a William Hill

Foci-vb: egy világhírű fogadóiroda szerint a brazilok a legesélyesebbek

A világhírű William Hill fogadóiroda a házigazda brazilokat tartja a június 12-én kezdődő labdarúgó-világbajnokság legesélyesebb együttesének.

2014.04.30 12:18MTI
freedigitalphotos.net/Rawich

Az ötszörös világbajnok dél-amerikai gárda végső sikere négyszeres pénzt fizetne a szerencsés fogadóknak. A nyereményszorzók alapján még három válogatottat tart kiemelten esélyesnek a William Hill a végső sikerre, közülük az argentinok diadalának oddsa 5,5, a németeké 6,5, a címvédő spanyoloké 8,5.

A legnagyobbat Honduras és Costa Rica aranyérmével lehetne nyerni, mindkét gárda sikere a megtett tét 2501-szeresét eredményezné. Érdekesség, hogy olyan nagy múltú és sikeres csapatok, mint az Európa-bajnoki ezüstérmes olaszok elsősége 26-szoros, míg a négy éve vb-ezüstérmes hollandoké 29-szeres pénzt ér jelenleg.

A William Hillnél a gólkirályra is lehet fogadni. Ebben a kategóriában az argentin Lionel Messi a favorit, amennyiben ő lesz a legeredményesebb, akkor pénzük kilencszeresét nyerhetik a fogadók, őt a brazil Neymar és a portugál aranylabdás, Cristiano Ronaldo követi a sorban 11-es, illetve 13-as odds-szal.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.