Ő az év legjobbja

C. Ronaldo kapta az Aranylabdát

Ma rendezték Zürichben a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) Aranylabda átadó ünnepségét. Ronaldo elsírta magát a díjátadáson és megköszönte a támogatást családjának, barátainak és csapattársainak. A Real Madrid sztárja második Aranylabdáját nyerte.

2014.01.13 20:05ma.hu
MTI

Cristiano Ronaldo az elmúlt években rendre alulmaradt Lionel Messivel szemben az év legjobb labdarúgója címért folytatott versenyben. Most azonban, ahogy az várható is volt 2008 után másodszor is bezsebelte a sport legértékesebb egyéni elismerését.

Ronaldo idén klubcsapatával, a Real Madriddal gyakorlatilag nem nyert semmit, de egyéni teljesítménye lenyűgöző volt. A portugál válogatott is rengeteget köszönhet neki, hiszen a pótselejtezőn zseniális teljesítménnyel szinte egymaga jutatta ki nemzetét a 2014-es világbajnokságra.

Sokan azért vették biztosra a 28 éves játékos sikerét, mert korábban a FIFA bár nem hivatalosan, de egyértelműen az ő pótselejtezős teljesítménye miatt tolta ki a szavazás határidejét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.