Országúti kerékpárosok

Fejes Gábor és Benkó Barbara a cyclocross bajnok

Fejes Gábor és Benkó Barbara nyerte szombaton az országúti kerékpárosok úgynevezett cyclocross bajnokságát, melyet az egykori Wenckheim kastély parkjában rendeztek Békéscsabán.

2014.01.11 17:13MTI

Az 1,7 kilométeres, esőtől felázott füvön kijelölt körpályán Fejes Gábor (Bátorfi AKTK) rajt-cél győzelmet aratott. A verseny elején Fejes közel félperces előnnyel haladt az élen, az utolsó három körben azonban Vígh Zoltán (Areus Cube) tíz másodpercre megközelítette.

A tavalyi ezüstérmes Búr Zsolt ezúttal harmadikként ért célba. A nőknél Benkó Barbara lett a bajnok Rozsnyai Mariannt megelőzve. Cseh Veronika megőrizte tavalyi harmadik helyét.

Eredmények:
férfiak, 8 kör:
1. Fejes Gábor (Bátorfi AKTK) 1:00:45 óra
2. Vígh Zoltán (Areus Cube) 1:00:56
3. Búr Zsolt (Alpinbike Team Giant Endura) 1:02:07

nők, 5 kör:
1. Benkó Barbara (Focus XC Team) 40:32 perc
2. Rozsnyai Mariann (Hegyibringa SE) 45:21 perc
3. Cseh Veronika (Alpinbike Team Giant Endura) 1 kör hátrány

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.