Fennállása során

Harmadszor lett brazil bajnok a Cruzeiro

Fennállása során már harmadszor hódította el a brazil bajnoki címet a Cruzeiro labdarúgócsapata.

2013.11.14 08:45MTI

Az 1966 és 2003 után diadalmaskodó Belo Horizonte-i klub szerdán 3-1-re nyert az EC Vitória BA vendégeként, így négy fordulóval a szezon vége előtt már behozhatatlan, 16 pontos előnyre tett szert az üldöző Altletico Paranaense-el szemben.

Az utóbbi tíz évben először fordult elő Brazíliában, hogy nem Rio de Janeiró-i vagy Sao Pauló-i csapat ünnepelhetett. A forduló másik különlegessége a játékosok össznépi tiltakozása volt a túlzsúfolt bajnoki menetrend ellen: a meccsek többségén a kezdő sípszó után a csapatok egy ideig csak keresztbe font karokkal álltak a pályán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.