9 gólt ütött a San Jose

Kiütéssel győztek a "Cápák"

A San Jose Sharks kiütéses, 9-2-es győzelmet aratott a vendég New York Rangers ellen az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) keddi játéknapján.

2013.10.09 08:43MTI

A kaliforniai együttes 19 éves cseh légiósa, Tomas Hertl egymaga négyszer volt eredményes, ezzel klubcsúcsot állított be.

A nap másik kiemelkedő teljesítménye a Pittsburgh Penguins finn csatárához, Jussi Jokinenhez köthető, aki mesterhármast ütött volt klubja, a Carolina Hurricanes ellen. A Philadelphia Flyersnek jót tett az edzőváltás: a hétfőn kinevezett Craig Berube által irányított gárda három vereség után első győzelmét aratta a szezonban.

Eredmények:
Philadelphia Flyers-Florida Panthers 2-1
New York Islanders-Phoenix Coyotes 6-1
Pittsburgh Penguins-Carolina Hurricanes 5-2
Toronto Maple Leafs-Colorado Avalanche 1-2
Buffalo Sabres-Tampa Bay Lightning 2-3, hosszabbítás után
Nashville Predators-Minnesota Wild 3-2
Vancouver Canucks-New Jersey Devils 3-2, hosszabbítás után
San Jose Sharks-New York Rangers 9-2

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.