NHL

0-3-ról nyert nyert az Edmonton

A nap másik összecsapásán a 2012-es bajnok Los Angeles Kings világklasszis kapusa, Jonathan Quick csapata 2-1-es hátrányánál, emberelőnyben egészpályás gólt kapott és a New York Rangers így nyert 3-1-re.

2013.10.08 09:12MTI

Az Edmonton Oilers 0-3-ról nyert szétlövésben 5-4-re a vendég New Jersey Devils ellen az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) hétfői játéknapján.

A nap másik összecsapásán a 2012-es bajnok Los Angeles Kings világklasszis kapusa, Jonathan Quick csapata 2-1-es hátrányánál, emberelőnyben egészpályás gólt kapott és a New York Rangers így nyert 3-1-re. A hálóőr készült megjátszani a korongot, kiesett kezéből az ütő, és amikor lehajolt, a pakk a botos kesztyűjéről a kapuba csúszott.

Eredmények:
Edmonton Oilers-New Jersey Devils 5-4, szétlövés után
Los Angeles Kings-New York Rangers 1-3

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.