Hosszútáv

Olasz Anna hatodik lett Hongkongban

Olasz Anna hatodikként ért célba a hosszútávúszók 10 kilométeres hongkongi világkupaversenyén, amely az idei sorozat befejező állomása volt.

2013.10.05 17:23MTI

A nyári barcelonai világbajnokságon ebben a számban ötödik, a nyíltvízi Európa Kupában pedig összetettben győztes 20 esztendős szegedi úszónő pályafutása eddigi legjobb világkupa-helyezését érte el a beszámoló szerint kiváló időben, 30 fokos melegben, 26 fokos tengervízben megrendezett viadalon.

Az elején közepes iramban tempózott, majd az ötödik körben a ritmust váltó brazil világbajnok, Poliana Okimoto ellépett a többiektől és biztosan győzött, míg az utána következő tíz versenyző - köztük Olasz Anna - közel azonos idővel, nagy tülekedés közepette ért célba.

Eredmények:
1. Poliana Okimoto (brazil) 2:02:48.5 ó
2. Martina Grimaldi (olasz) 2:02:57.8
3. San Lej (kínai) 2:02:58.1 ...
6. Olasz Anna 2:02:59.8

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.