Az Újpest ellen

Magabiztos diósgyőri siker 3804 mínusz 4 néző előtt

Néhány szurkoló fiktív adatokat tartalmazó jeggyel akart bejutni.

2013.09.01 07:44MTI

A Diósgyőr hazai pályán 2-0-ra legyőzte az Újpestet a labdarúgó OTP Bank Liga 6. fordulójának szombati utolsó mérkőzésén. OTP Bank Liga, 6. forduló:
Diósgyőri VTK-Újpest FC 2-0 (1-0)
Miskolc, 3800 néző, v.: Németh
Gólszerző: Kostic (36.), Kádár (52.)
Sárga lap: Rados (88.), illetve Tshibuabua (9.), Litauszki (76.)

Diósgyőr:
Rados - Vági, Vadász, Kádár, Husic - Takács P. (Alves 71.), Abdouraman (Bacsa 60.) - Kostic, Nikházi (Gosztonyi 82.), Barczi - Tisza

Újpest:
Balajcza - Ligot, Mihajlovic (Litauszki 43.), Juanan, Antón - Tshibuabua (Horváth R. 71.), Balogh B., Vasiljevic, Simon - Ahjupera (Lázár 58.), Kabát

Jól kezdték a mérkőzést az újpestiek, tíz perc alatt három hatalmas lehetőséget dolgoztak ki, ám valamennyit kihagyták. A DVTK támadójátéka akadozott, az iram viszont kielégítette a nézők igényeit. A hazaiak első valamirevaló akciójukat góllal fejezték be és a folytatásban már ők irányították a találkozót.

A szünet után a DVTK növelte előnyüket, s ez érezhetően megnyugtatta őket, formás támadásokat vezettek, és bátran vállalkoztak lövésekre is. A vendégek játéka viszont szétesett, s jobbára csak a védekezéssel törődtek.

Néhány szurkoló fiktív adatokat tartalmazó jeggyel akart bejutni szombaton este a diósgyőri stadionban megrendezett DVTK-Újpest FC NB I-es labdarúgó-mérkőzésre, előállították őket - tájékoztatott Gaskó Bertala,n a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Mint közölte: a négy férfi jegyét a biztonságiak szűrték ki.

A rendőrség hamis magánokirat felhasználása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a drukkerek ellen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.