Ez a legfőbb cél

Sikeres BL-selejtezőre hajt az FTC női kézilabda csapata

A Bajnokok Ligája-selejtező sikeres megvívása és a főtáblára jutás a legfontosabb cél az FTC-Rail Cargo Hungária női kézilabdacsapata számára a hétvégén kezdődő idényben.

2013.08.29 10:22MTI

Elek Gábor vezetőedző szerint együttese "iszonyatosan nehéz" hónap előtt áll, hiszen az NB I-ben vasárnap a bajnok és BL-győztes Győri Audi ETO KC ellen kezd a Népligetben, majd szeptember közepén ugyanott BL-selejtezőn vesz részt.

"Ez a hónap sok szép sikert hozhat nekünk, de lehetnek benne hullámvölgyek is. A Győr elleni meccsel szemben a BL-selejtezőn mi vagyunk az esélyesek, ám ott nincs javítási lehetőség, ezért nem hibázhatunk" - mondta a csütörtöki sajtótájékoztatón az edző, aki szerint megerősödött csapata nagyon jó formában várja a szezonkezdetet.

Jeney Zsolt Ákos szakosztályelnök úgy fogalmazott, hogy a csapattal szembeni hivatalos, hármas elvárás az, hogy a Bajnokok Ligájában kerüljön a legjobb nyolc közé, a bajnokságban BL-indulást érő helyen végezzen, a Magyar Kupában pedig jusson be a döntőbe.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.