Budaörs

Karatésok egyetemi Eb-je: négy magyar érem

Az eseményen 28 ország 127 felsőfokú tanintézményének több mint 300 képviselője indult, ami rekord e küzdősportos seregszemle történetében.

2013.07.22 10:48MTI
Fotó: MTI, archív

Négy magyar érem született az egyetemisták és főiskolások hatodik karate Európa-bajnokságán, amelynek a Budaörsi Városi Sportcsarnok adott otthont az elmúlt hét végén.

A Magyar Karate Szakszövetség és a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség (MEFS) szervezésében lezajlott Eb-n a junior és utánpótlás Európa-bajnok Tadissi Martial és Bartha Nikola diadalmaskodott. A korábban egyetemi vb-n harmadik Molnár Réka a magyarországi Eb-n is bronzéremmel zárt, akárcsak Virág András.

Az eseményen 28 ország 127 felsőfokú tanintézményének több mint 300 képviselője indult, ami rekord e küzdősportos seregszemle történetében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.