Kispesti szigor

Saját ultraszektorát zárja be Hemingway - ki fog így szurkolni?

Az ismétlődő szurkolói rendbontások miatt a Budapest Honvéd futballklub a következő hazai mérkőzés, a szombati, Pápa elleni bajnoki idejére lezárja a Bozsik Stadion úgynevezett Kispest-szektorát.

2013.04.29 21:23MTI

A klub hétfőn közleményében tudatta: április 18-án már jelezte, ha megismétlődik a hazai szimpatizánsok egy kis csoportjának rasszista megnyilvánulása, az érintett szektorba - a felháborító viselkedés helyszínére - nem enged majd be nézőket.

A Honvédot a Kecskemét és legutóbb a Ferencváros elleni találkozón tapasztalt nézőtéri megnyilvánulások miatt összesen 700 ezer forintra büntették. A szektorbezárás egy mérkőzésre szól. Akinek bérlete van a Kispest-szektorba, annak erre az egy mérkőzésre a családi szektor eg"y meghatározott helyére biztosítanak belépési lehetőséget

"A szektor bezárását nehéz szívvel rendeljük el, de ez az első lépés a közénk nem való, gyalázatos, rasszista elemek kizárására"
- olvasható a honvedfc.hu oldalon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.