Bajnokok Ligája

Porig alázták a Barcelonát - Bayern gála Münchenben

Talán még a legelvakultabb Bayern drukkerek sem számítottak arra, hogy már az első meccsen eldől a továbbjutás kérdése a Barcelona elleni BL-elődöntőn.

2013.04.23 22:42ma.hu

A Bayern úgy vágott neki a Barca elleni találkozónak, mint ahogy tette azt az utóbbi hetek Bundesliga találkozóin. Nem véletlenül rúgta hatosával a gólokat a bajor gárda hazája bajnokságában.

Kedd este kiderült, Európa sem jelenthet gondot a bőrnadrágosoknak. A Barca megszokott játékától és formájától messze elmaradt, több mint egy félidő kellett a katalánoknak egyáltalán a kapuralövéshez. De ekkor már két góllal vezetettek a hazaiak, Müller , illetve Gomez góljaival.

Tegyük hozzá, úgy tűnt, Kassaiék sok hibával vezetik a meccset, Gomez gólja például lesről esett, és egy tizenegyest pedig elnéztek a bírók – ekkor a vendégek mondhattak köszönetet a magyar sporiknak. A Bayern nem állt le a második félidőben sem, Gomez gólját Robben majd még egy Müller találat követte, a vége 4-0, így a Barcelona nagyon régen nem látott vereségbe szaladt bele, míg a Bayern fél lábbal már a londoni fináléban érezheti magát. Visszavágó jövő szerdán.

A másik találkozón holnap: Borussia Dortmund-Real Madrid

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.