Napi sportösszefoglaló

Juhász beszólt az MTK-nak, kőkemény Fradi, Hamilton tarolt

Egy héttel a tavaszi rajt előtt tovább erősödik az NB1, miközben Rómában véres események zajlottak az Európa Liga visszavágó előtt.

2013.02.22 22:09ma.hu

Hamilton az első

Az utolsó tesztnapot tartották Barcelonában a Forma-1-es csapatok. A Mercedes brit pilótája, a korábbi Lewis Hamilton száguldott a leggyorsabban ezúttal, korábbi csapattára Jenson Button (McLaren), illetve a Toro Rossoval versenyző Jean-Eric Vergne előtt.

Juhász Fehérváron, üzenet az MTK-nak


Juhász Rolandot bemutatta a Videoton labdarúgó-csapata. A válogatott védő – aki fél évre érkezett kölcsönbe az Anderlechttől – a Vidi által tartott sajtótájékoztatón odaszúrt régi klubjának, az MTK-nak. Az MTK ugyanis egy szurkolói fórumon jelezte, Juhászt ők is meg akarták szerezni, de ennek anyagi akadályai voltak. Juhász reakciójában elmondta, az MTK-tól nem is keresték meg, ráadásul a Vidinél a meccsprémiumot jótékonysági célra ajánlja fel, így aligha mondható, hogy a pénz motiválta volna. Az MTK azóta reagált az ügyre, és e szerint nem Juhászt, hanem menedzserét kereste meg a gárda.

Fradi erősítés?

Újabb sztár érkezhet a Ferencvároshoz. A zöld-fehér együttesnél járt ugyanis látogatóban a korábbi holland válogatott David Mendes da Silva. Információk szerint a Fradi nagyon szeretné soraiban tudni a védőt, a játékosnak azonban több külföldi ajánlata is van.

Késelés Rómában

Három német drukkert késeltek meg olasz huligánok a csütörtöki Lazio-Borussia Mönchengladbach Európa Liga visszavágó mérkőzés előtt. A vendégdrukkerek szerencsére már elhagyhatták a kórházat, a római klub azonban így is súlyos büntetésre számolhat, mivel visszaeső – korábban rasszista viselkedés miatt büntették a Laziot. A két csapat párharcából egyébiránt az olaszok jutottak tovább.

Laudrup követi Mourinhót?


A spanyol szurkolók Michael Laudrupot látnák legszívesebben a Real Madrid kispadján. Az egykori Real Madrid (és Barcelona!) játékos jelenleg az angol Swansea kispadján ül, mivel azonban a madridiak jelenlegi mesterének, José Mourinhónak egyre kevésbé kényelmes a Bernabeu kispadja, ezért gondoskodni kell az utánpótlásról. Korábban a PSG edzőjének, Carlo Ancelottinak a neve is felmerült lehetséges utódként, a szurkolók szavazásán – ami Madridban nem kis befolyást jelent – a dán szakvezető messze magasan nyert.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.