Premier League

Pénzbírságot kapott Ferguson

Az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) 12 ezer fontos - körülbelül 4,1 millió forintos - bírságot szabott ki pénteken Sir Alex Fergusonra, a bajnoki listavezető Manchester United vezetőedzőjére, aki részrehajlással vádolt meg egy asszisztenst.

2013.02.08 16:27MTI

A 71 éves szakember a Tottenham Hotspurrel január 20-án játszott bajnokit követő nyilatkozatával vívta ki az FA haragját. Azt mondta, hogy Simon Beck partjelző a mérkőzésen és már korábban is rendre elmulasztott jelezni a csapata elleni szabálytalanságoknál. 

Az ominózus találkozón Ferguson már a meccs közben felelősségre vonta az asszisztenst, mert szerinte Wayne Rooneyval szemben szabálytalanságot követtek el a Tottenham 16-osán belül, a büntető azonban elmaradt. 

Az MU az esetnél 1-0-ra vezetett, a végeredmény aztán 1-1 lett. Az FA indoklása szerint Fergusonnak azért kell bírságot fizetnie, mert megkérdőjelezte Beck tisztességét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.