Jégkorong olimpiai selejtező

A magyar jégkorong-válogatott célja a továbbjutás

Diego Scandella, a magyar jégkorong-válogatott új, ideiglenesen megbízott szövetségi kapitánya kijelentette: a csapatnak nem lehet más a célja, minthogy megnyerje a hétvégi budapesti olimpiai selejtezőt.

2012.11.07 14:53MTI

 A kanadai-olasz szakember - aki a Papp László Budapest Sportarénában péntektől vasárnapig tartó tornára kapott felkérést - az eseményt felvezető szerdai sajtótájékoztatón elmondta: a litvánok, a horvátok és a hollandok ellen sem lesz könnyű dolga a csapatnak, de az esélyesség terhét el kell viselni.
   
Ha a magyarok megnyerik a tornát, akkor 2013. február 7. és 10. között Vojensben a házigazda dán, valamint a fehérorosz és a szlovén csapat lesz az ellenfél. Annak a kvartettnek a győztese jut ki a 2014-es szocsi olimpiára. Magyar válogatott utoljára 1964-ben, Innsbruckban szerepelt ötkarikás játékokon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.