Súlyos sérülés

Koponyasérülést szenvedett a magyar labdarúgó

Tímár Krisztián a Wolverhampton elleni, idegenbeli bajnoki második félidejében fejelt össze a hazaiak egyik játékosával.

2008.05.06 07:08mlsz.hu

A válogatott védő a Plymouth vasárnapi bajnokiján súlyos fejsérülést szenvedett. A futballistát a napokban meg is operálják. Tímár Krisztián a Wolverhampton elleni, idegenbeli bajnoki második félidejében fejelt össze a hazaiak egyik játékosával. 

A védő az ütközés után még megpróbált felkelni a földről, de összeesett, és miután vért köhögött fel, azonnal kórházba szállították. Állapotát stabilizálták, de még hétfőn sem engedték el a wolverhamptoni kórházból, az orvosok ugyanis megállapították, hogy komolyabb koponya- és szemsérülést szenvedett, amely után operációra van szükség a teljes gyógyuláshoz. 

Tímár már látogatókatókat is fogadott a kórházban, ahol az orvosok ellőbb megvárják, amíg a sérülés környékéről visszahúzódik a duzzanat, és csak azt követően folytatják a kivizsgálást. A hátvéd a következő hónapokban nem edzhet, de a bajnokság kezdetére minden bizonnyal ismét visszatérhet a pályára.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.