24-24

Időn túli hetessel döntetlenre hozták a meccset a férfi kézisek

A magyar férfi kézilabda-válogatott az orosz csapat után - Császár Gábor időntúli hétméteresével - a vb-bronzérmes spanyol együttessel is döntetlent (24-24) játszott a szerbiai Európa-bajnokságon, az újvidéki csoport szerdai, 2. fordulójában, és ezzel komoly lépést tett a középdöntőbe jutás felé.

2012.01.18 22:24MTI

A kezdeti bizonytalankodás után átvette az irányítást a magyar csapat, és egy-két góllal végig vezetett az első félidőben (12-11). A folytatásban váltott vezetéssel ment előre mindkét alakulat, végül Császár büntetője pontot ért.

A magyarok négy év után szereztek ismét pontot a spanyolok ellen. Pénteken az olimpiai, világ- és Európa-bajnok franciák következnek.

A magyar MOCSAI Tamás készül eldobni a labdát a védekező Jorge MAQUEDA mellett (MTI)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.