Cesare Prandelli nagyon feldicsérte

Sztár születhet: Balotelli lába aranyat ér

Mario Balotelli lehet Olaszország új futballsztárja Cesare Prandelli szövetségi kapitány szerint.

2011.11.13 14:34MTI

A szakvezető azt követően jövendölte ezt, hogy a Manchester City csatára hatodik válogatottbeli szereplésén megszerezte első gólját pénteken a nemzeti együttesben, amely 2-0-ra győzött Lengyelországban barátságos találkozón.

"A számos kritika után, amit az elmúlt hónapokban kapott, most megérdemli, hogy kiélvezze ezt a pillanatot. Örülök, hogy a csapatomban van, mert nagyon fontos eleme lehet céljaink megvalósításának" - mondta Prandelli a botrányairól is híres 21 éves játékosról.

A szövetségi kapitány kiemelte, hogy a 90 perc során végig kifogástalan mentalitásban futballozott Balotelli.

Hozzátette, a keddi, Uruguay elleni összeállításban több változás lesz a péntekihez képest, de a csatár valószínűleg ismét helyet kap majd a csapatban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.