Családi gondok vagy szimpla fafejűség?

Botrány és Videó: Tevez nem volt hajlandó pályára lépni Münchenben

Roberto Mancini vezetőedző szerint megtagadta a pályára lépést kedden a Bayern München otthonában 2-0-ra elvesztett Bajnokok Ligája-mérkőzésen Carlos Tevez, a Manchester City labdarúgója.

2011.09.28 10:25MTI

Az argentin csatár csereként állt volna be a második félidőben, az incidensről az olasz tréner így számolt be a találkozó után: "Nagyon csalódott vagyok, mert nem volt hajlandó játszani, de még csak bemelegíteni sem. El tudják képzelni, hogy egy Bayern- vagy Manchester United-futballista ilyet tesz? Részemről itt véget ér a történet. Ha csapatként javulni akarunk, akkor nem számíthatok többé Carlosra. A következő napokban tárgyalok a klubvezetéssel."

A 27 éves légiós - aki állítólag nem érezte jól magát - a nyáron többször is közölte, hogy családi okokból hazaköltözne Angliából. Később Tevez maga is megszólalt az ügyben, és cáfolta Mancini szavait.

"Félreértés történt, elnézést kérek a szurkolóktól. Münchenben bemelegítettem, és készen álltam a játékra, de most nem bocsátkozom részletekbe azt illetően, hogy miért nem léptem pályára. Mindig a klub rendelkezésére állok a jövőben is."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.