Messzi még a siker

Copa America: egy gól sem esett az Argentína-Kolumbia mérkőzésen

A házigazda Argentína gólnélküli döntetlent játszott Kolumbiával a labdarúgó Copa America szerdai játéknapján.

2011.07.07 07:05MTI

A Lionel Messi vezette hazaiak teljesítményéről mindent elmond, hogy az argentin nézők kifütyülték a játékosokat, akik elsősorban kapusuknak, Sergio Romerónak köszönhették, hogy egyáltalán döntetlent sikerült kiharcolniuk.

A hálóőr számtalan kolumbiai próbálkozást hatástalanított, többször nagy bravúrral mentett.
    
"Nem jó a füttykoncertet hallani, de megértjük a szurkolóinkat, ők azért jönnek ki a meccseinkre, hogy győzni lássanak minket" - nyilatkozta a mérkőzés után Sergio Batista szövetségi kapitány. "Nehéz helyzetben vagyunk, de meg kell őriznünk a nyugalmunkat, mert a következő találkozónkon mindent elbukhatunk."
    
Az A csoport első fordulójában Costa Ricát legyőző kolumbiaiak masszívan védekeztek, s kontratámadásokra építettek, melyekkel több alkalommal kijátszották a hazai védelmet, ám a legnagyobb helyzeteket is kihagyták.
    
Két forduló után Kolumbia 4 ponttal vezet a csoportban, s amennyiben csütörtökön - közép-európai idő szerint péntek hajnalban - Venezuela legyőzi Costa Ricát, a utolsó kör előtt szintén két ponttal fogja megelőzni a Messiéket.
    
Eredmény:
    
A csoport, 2. forduló:

Argentína-Kolumbia 0-0

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.