Dübörög a 43.

Copa America - gólnélküli B csoport

A címvédő Brazília Venezuela elleni mérkőzéséhez hasonlóan a B csoport másik találkozóján, a Paraguay-Ecuador összecsapáson sem született gól a 43. labdarúgó Copa America vasárnapi játéknapján.

2011.07.04 08:49MTI

A Neymarral, Patóval és Robinhóval rohamozó brazilok az első vasárnapi meccsen elmaradtak a várakozásoktól.

Az első félidőben ugyan egyértelműen jobbak voltak riválisuknál, Pato a kapufát is eltalálta, s a szünet előtt nem sokkal kezezés miatt büntetőt is kaphattak volna, a fordulás után már a venezuelaiak is bátrabban játszottak, s valamivel kiegyenlítettebbé vált a meccs.

"Azt hiszem, többé nincsenek gyenge csapatok, mindenkinek van esélye" - nyilatkozta röviden az egész mezőpny leggyengébbjének tartott Venezuela elleni meccs után Julio Cesar, a brazil csapat kapusa.

A B csoport másik "favoritja", Paraguay szintén nem bírt ellenfelével. Noha a tavalyi világbajnokságon negyeddöntős együttes uralta az Ecuador elleni meccset, helyzeteit nem tudta gólra váltani.

B csoport,
1. forduló:
Paraguay-Ecuador 0-0
---------------------
korábban közölt eredmény: Brazília-Venezula 0-0

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.