Majdnem lemondott?

A lemondását fontolgatta Pekingben Hajdú János?

Megdöbbentő információt osztott meg a közvéleménnyel Sinka László a köztévé esti műsorában. Beszámolt arról ugyanis, hogy "nincs kapitánykérdés" a női kéziseknél.

2008.08.07 08:55Dechert Áron, ma.hu

Az első két tesztmérkőzésen elszenvedett két nagyon csúnya vereség (Kína és Kazahsztán ellen) sejtetni engedte, hogy nincs jó hangulat a női kézilabdázok táborában, ám arra még az elkeseredett nyilatkozatok hallatán sem gondolt senki, hogy Hajdú János szövetségi kapitányban felmerült a lemondás gondolata. 

Pedig Sinka László, a szövetség főtitkára hosszan elnyúló, nagyon fontos kérdéseket tisztázó megbeszélésről számolt be, amelyet a kapitánnyal folytatott. A mértékletességéről ismert Sinkán is látszott, hogy nagyon meggyötört, és ha egy főtitkár arról beszél, hogy „már nincsen” kapitány kérdés, akkor feltételezhetjük, hogy volt pillanat, amikor felmerült Hajdúban: átadja a stafétabotot másnak. 

Ez szerencsére nem történt meg, és Sinka László tájékoztatása szerint minden fontos kérdést tisztáztak, és csak és kizárólag előre néznek. Az átállás nehéz, a csapat irányítója nem tudott edzeni már két hete, így van gondja elég a stábnak. 

Mindenesetre jó pár világklasszis található csapatunkban, akiket, hogyha sikerül felrázni, nem lehet gond szombaton a svédek ellen. Aztán ha az első győzelem megvan, onnantól már minden könnyebben megy. Reméljük.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.