November 12 és 25 között sakkolimpia

Lékó Péter és Polgár Judit is indul a sakkolimpián

A legerősebb összeállításában, azaz Lékó Péterrel és Polgár Judittal indul a magyar válogatott Drezdában a november 12-25-ig tartó 38. sakkolimpián.

2008.07.05 10:25MTI

A szövetség elnökségének döntése alapján Pintér József férfi kapitány csapatában Lékó Péter, Polgár Judit, Almási Zoltán, Balogh Csaba és Berkes Ferenc ül asztalhoz a 11 fordulós versenyen. Horváth József női szakvezető az augusztusi 16 résztvevős, kieséses rendszerű bajnokság után hirdet csak keretet.
 
Hoang Thanh Trang, Vajda Szidónia és Mádl Ildikó biztos csapattag, hozzájuk a bajnokot válogatja be az együttesbe. Hoang a 64 résztvevős, kieséses rendszerű világbajnokságon is játszik, amelyet az oroszországi Nalcsikban rendeznek augusztus 28. és szeptember 18. között. Kirszan Iljumzsinov, a világszövetség (FIDE) elnöke Verőci Zsuzsa nemzetközi nagymestert nevezte ki a vb főbírójává.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.