London 2012

Rogge elragadtatással beszélt az Olimpiai Faluról

Elragadtatással beszélt a londoni játékokra érkező sportolók és kísérőik lakóhelyéül szolgáló Olimpiai Faluról Jacques Rogge, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke.

2012.07.22 13:15MTI

"A versenyzők és az edzők szuperlatívuszokban beszélnek az Olimpiai Falu színvonaláról" - mondta a belga sportdiplomata. Hozzátette: a biztonsági intézkedésekkel is nagyon elégedett, a brit kormány és a szervezőbizottság jelezte a NOB-nak, hogy minden szükség lépést megtett. Rogge hozzátette: eredményes, sikeres olimpiát vár.

"Olyan emberek készítették elő remekül, akik ismerik és szeretik a sportot, ezért nagyok az elvárásaim" - fogalmazott a 70 éves Jacques Rogge, akinek ez lesz az utolsó ötkarikás csúcseseménye NOB-elnökként, mivel lejár a mandátuma. Utódját jövő szeptemberben választják meg Buenos Airesben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.