Folytatódik a Popkirály kezelőorvosának pere

Megrázó: mégis bemutatják Michael Jackson boncolásának képeit

A védelem szerint felesleges bemutatni a boncolásról készült megrázó fotókat, a bíróság azonban jóváhagyta a vád által beterjesztett kérelmet, hogy bizonyíthassák, az orvos felelős a sztár haláláért.

Eladó Michael Jackson keze és lába: Itt a Broken Heart Stone képgaléria

2011.04.22 12:29ma.hu

A védelem kérésének megfelelően eddig úgy nézett ki, hogy a Los Angeles-i esküdtszék elé nem kerülnek azok a képek, amelyek Michael Jackson boncolása közben készültek, ám meglepő módon a popsztár kezelőorvosa elleni per csütörtöki tárgyalásán Michael Pastor bíró felülbírálta korábbi döntését és engedélyezte a fotók bemutatását.

Sőt, a bizonyítékok közé valószínűleg bekerül néhány olyan videóbejátszás is, amelyen a tragikus halált halt popcsillag utolsó turnéjának próbái láthatók. A vád ezzel azt szeretné bizonyítani, hogy Michael Jackson egyértelműen jó egészségben volt, halálát a gyógyszer-túladagolás okozta.

További fotók a képre kattintva!

Az ügyvédek azonban arra építik a halál okozásával vádolt orvos, Conrad Murray védelmi stratégiáját, hogy szerintük Jacko 2009 júniusában ugyanolyan legyengült és fáradt volt, mint ahogyan az a megelőző hónapokban látható volt több, a sajtóban is megjelent fotón, ráadásul lelkileg is megviselték az ellene folyó perek és a magasra rúgó adósságai.

A védelem szerint emiatt ő maga vett be a kelleténél többet az amúgy is igen erős, és csak klinikai környezetben alkalmazható, Propofol nevű altatószerből.

A május 9-én folytatódó eljárás során bemutatásra kerülő képek ellen a védelem azért is tiltakozott, mert megítélésük szerint ezek drasztikusak és megrázóak, Pastor bíró szerint viszont erről egyáltalán nincs szó.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.