Mindenből a legmodernebb a Lakáskultúra tárlaton!

Nézze meg: Ezek ma a legtrendibb bútorok, legmenőbb színek!

A legújabb bútorok, a legkorszerűbb világítástechnikai eszközök, trendi anyagok és színek, egyedi dekorációk mutatkoznak be tízezer négyzetméteren 120 kiállító jóvoltából. Az idei Lakáskultúra Élőben kiállítás és vásár minden eddiginél szélesebb választékkal várja a látogatókat március 11-től 13-ig.

Ízléses, színes otthonok - ízelítő a Lakáskultúra kiállításból! képgaléria

2011.03.01 14:25ma.hu

Az év első nagyszabású lakberendezési kiállításán több mint százhúsz hazai és külföldi gyártó és forgalmazó mutatja be új kollekcióját, legyen szó bútorokról, textilekről, dekorációról, burkolásról vagy épp világítástechnikáról. Tízezer négyzetméteren kel életre mindaz, amihez otthonunk csinosítására, berendezésére szükségünk van.

A hazai trendeken túl a szerb, lengyel, osztrák, román és egyiptomi lakberendezési kultúra is bemutatkozik.

A látogatókat ráadásul a standokon ingyenes tanácsadással szakemberek és lakberendezők segítik, hogy az akciós ajánlatok között megtalálják a legoptimálisabb megoldást álmaik megvalósítására.

Még több kép itt! - Fotó: redlemon

A Lakáskultúra Élőben idén is igazi családi programot kínál, hiszen miközben gondolataink egy-egy új berendezési tárgyon vagy a lakás átfestésén járnak, addig a rendezvény színpadán sztárvendégek szórakoztatják a közönséget és saját otthonuk titkaiba is bepillantást engednek, a legkisebbek pedig a játszósarokban kapcsolódhatnak ki a SYMA Sport- és Rendezvényközpontban.

A kiállítás és vásár kísérő rendezvénye az Ízlelő show, ahol különleges ízek teszik még élvezetesebbé a látogatást. Aki pedig újonnan berendezett lakását egy gyönyörű orchideával tenné tökéletessé, megteheti, hiszen a „C” pavilonban található Orchidea Fesztiválon.

A kétezer-hatszáz négyzetméteren pompázó különleges virágok kiállítására kedvezményesen juthatnak be a Lakáskultúra Élőben vendégei.

Érdemes tehát előkészíteni az alaprajzokat és centimétert ragadni, hiszen minden adott lesz március második hétvégéjén, hogy még harmonikusabbá varázsoljuk otthonunkat.

Lakáskultúra Élőben – március 11-12-13.


SYMA Sport- és Rendezvényközpont (Budapest, Dózsa György út 1.) minden nap 10 és 18 óra között

További információk: www.lakaskulturaeloben.hu

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.