Teljesen átlátszott az énekesnő felsője

Merész fotók! Kelly Rowland pucér kebleit mutogatta a fellépésen

Kissé merész fellépőruhával kápráztatta el rajongóit egy Las Vegas-i klubban a csinos Kelly Rowland - Az énekesnő kebleit még csak lesni sem kellett, teljesen átlátszottak a felsőjében.

Merész! Kelly Rowland mellei teljesen átlátszottak! képgaléria

2011.01.05 11:29ma.hu

Meghökkentően kitárulkozott a dögös R&B énekesnő egyik koncertjén - újév másnapján Las Vegas-ban lépett fel Kelly Rowland.

Nem tudni, az motiválhatta-e ilyen merész viseletre, hogy egy nightklubban énekelt, mindenesetre elég erotikus szerelést választott.

Még több kép Kelly Rowland-ről a fotóra kattintva!

Míg a táncosainak arra is vigyázniuk kellett, hogy a kebleik ne essenek ki a mélyen dekoltált fellépőruhából, Kelly ezt a dolgot nem bízta a véletlenre.

Csukott, de teljesen átlátszó felsőt viselt, amely szabad rálátást engedett a melleire!

Mellbimbóit csupán két rájuk erősített dísz takarta. Az enyhén szögecses hatású fekete ruhadarab csak még izgalmasabbá tette az összhatást.

A Grammy-díjas énekesnő egyébként Tracy Young sztár DJ-vel és go-go táncosokkal szerepelt együtt a show-ban.

Brutálisan kiretusálták az énekesnőt

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.