Megmutatja mindenkinek!

Kelly Rowlandnek vadiúj mellei vannak

Kelly Rowland annyira elégedett új melleivel, hogy önzőség lenne, ha nem mutatná meg mindenkinek.

2008.02.27 18:15netbulvar.hu

Az erotikával jócskán fel lehet tuningolni egy album eladását, vagy a filmek nézőszámát. Ezért a tehetséggel szűkösen megáldott művészek gyakran nekivetkőznek, hogy kitömjék a pénztárcájukat. A Destiny’s Child egyik másodhegedűsének, Kelly Rowland-nek sem megy úgy az éneklés, ahogy eltervezte, ezért hamarosan a Playboy címlapjáról kacsingat az olvasókra. 

A tervek szerint a mindent megmutató fotósorozat néhány hónapon belül debütálhat a férfimagazinban. A jól értesültek már azt is tudni vélik, hogy fél és egymillió dollár közti pénzösszeggel sikerült meggyőzni a fekete szépséget a ruhátlan pózolásról. Bár lehet, hogy Kelly pucér totál plánja megint elmarad mint 2003-ban. 

Akkor Hugh Hefner a Destiny’s Child három tagját szerette volna pőre pózban összefonódva látni az újság oldalain. A lánytrió vetkőzése akkor elhalt a tárgyalási fázisban, hiába imádkoztak az urak világszerte. Ha elkészülnek a képek, akkor mindenki saját szemével meggyőződhet róla, hogy miként sikerültek Ms. Rowland új keblei. 

A hölgy ugyanis kitömette domborulatait egy kis műanyaggal, hogy impozánsabb látványt nyújtson a színpadon. Sőt, a férfinépet is könnyebb meggyőzni a muzikális képességeiről, ha kellőképpen domborodik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.