A pasik egyharmada szakítana veled miatta...

A leszbikus csók is megcsalás?

A legtöbb nő meg van győződve arról, hogy a barátja legvadabb szexuális fantáziái közé tartozik, hogy őt egy másik lánnyal csókolózni lássa.

2010.12.22 16:00drinfo.hu

Leszbikus csók... a férfiak egyharmada szakítana ilyesmiért

Egy 1500 személy bevonásával készült brit kutatás eredménye alapján a férfiak egyharmada szakítana ilyen esetben a barátnőjével, kétötödük pedig „nagyon mérges” lenne.

Ez cáfolja azt az elképzelést, miszerint az erősebbik nem minden tagja izgatónak találja a „lány a lányon” felállást.

Arra a kérdésre, hogy "Megcsalásnak tekintené, ha a barátnője viccből csókolózna egy másik férfival?" a résztvevők 82 százaléka válaszolt igennel. Ugyanezeknek a férfiaknak 61 százaléka biztosan megcsalásnak érezné, ha a párja lánnyal csókolózna szórakozásból, és 17 százalék válaszolta, hogy "attól függ".

Mindössze 22 százalék tekintené természetesnek az esetet. Azok közül, akik megcsalva éreznék magukat, 32 százalék azonnal szakítana a nővel.

Nagy részük azt mondta, azért, mert nem tudnának többé megbízni benne, és a szexuális irányultságában.

A felmérés a MyCelebrityFashion.co.uk honlapon készült.

A cég kereskedelmi igazgatója, Andy Barr azt mondja, a céljuk az volt, hogy megtudják, mit tekintenek a férfiak megcsalásnak, és szerintük mi fér bele egy párkapcsolatba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.