Gyönyörű kismama az énekesnő

Képek - Hatalmas pocakkal pózolt Celine Dion!

Már nem is nagyon titkolhatná az énekesnő terhességét - Celine Dion egyik francia újság címlapján mutatta meg gömbölyű pocakját.

Celine Dion terhesen - most és pár hónappal ezelőtt... képgaléria

2010.09.07 09:29ma.hu

Hosszas próbálkozás után ismét nagy az öröm Celine Dion és férje, René Angelil házában - Az énekesnő és párja sok éve szeretett volna még egy gyermeket ma már kilenc éves fiuk mellé, de a lombikbébi-programok sikertelennek bizonyultak.

További képek Dion családjáról! - Celine és René esküvője

Májusban azonban boldogan jelentették be, hogy az énekesnő gyermeket vár, ráadásul csakhamar kiderült, hogy ikereket! Ha minden igaz, a 42 esztendős Celine Dionnak ismét fiai lesznek.

Nemrég ugyan felröppent a hír, miszerint a dívát kórházba kellett vinni, mert problémák adódtak terhessége alatt, de sajtósa ezt tagadta.

Celine novemberre várja a két babát, az utolsó időszak előtt pedig még modellt állt hatalmas pocakjával és családjával a 7 Jours című francia lapnak. Az énekesnő csinosan, nyárias, zöld ruhában pózolt.

Dion szinte még kamasz volt, amikor menedzserével egymásba szerettek - René Angelil jóval idősebb volt nála, de ez nem jelentett számukra akadályt.

1994 decemberében összeházasodtak. Első gyermekük, René Charles is lombikbébi-program keretében született meg, hamarosan pedig öcsikéket kap a nagyfiú.

Véletlen vagy tudatos? Sztármamik, akik ikreket szülnek

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.