Obamáné, Debra és Sienna haja is nyerő

Képek - Nézze meg: frizurák, amelyek mindig divatosak!

Vannak hajstílusok, amelyek egyszerűek, mégis vagányak: sosem mennek ki a divatból. A sztárok közül többen nem szorulnak rá, hogy minden alkalommal új frizurát csináltassanak.

Nézze meg - a frizurák, amelyek sosem mennek ki a divatból képgaléria

2010.07.26 13:30ma.hu

Egyes világsztárok órákat töltenek akár hetente is fodrászuknál, hogy minden jeles alkalomkor a legtökéletesebb frizurával mutatkozzanak.

Vannak viszont olyan szerencsések, akiknek ilyesmire nincs szükségük, és otthon is pár perc alatt "partiképes" lesz a hajuk. Ezek a frizurák ugyanis nem mennek ki a divatból, egyszerűbbek, de mindig mutatósak és könnyen rendben tarthatók.

Göndör: Leighton Meester és Glenn Close

Michelle Obama hajának stílusa a hetvenes évek sztárjáét, Mary Tyler Moore-ét mintázza, az oldalra fésült fru-fruval és kifelé szárított hajvégekkel mindig csinos és ötletes.

Ashley Olsen
hosszú, egyenes, középen kettéválasztott frizurája is időtálló - akik nem szeretik az újítgatásokat, de legalább vállig ér a hajuk, azoknak mindenképpen előnyös. Molly Ringwald stílusa 1986-ból a rövid hajra ad tippet - rövid, kicsit tépett fazon, elöl fru-fruval.

Debra Messing
egyenes, hosszú, lófarokba kötött haja is divatos - ezzel az egyszerű megoldással pár perc alatt változtathatunk az összképen, a nyári melegben pedig különösen hasznos.

Ugyancsak népszerű az egykor Farrah Fawcett által viselt, ma Sienna Miller stílusát jellemző, vállra omló, félig hullámos hajkorona. Szintén gyorsan elkészíthető, mégis csinos és változatos frizura.

Szögegyenes: Fergie és Maureen McCormick

Egykor, 1995-ben a Jóbarátokban Jennifer Aniston viselte a "bóbitás" hajat, amely felül rövidebbre van nyírva, ezért szélesebb hatást kelt, alul pedig marad a hossz.

Napjainkban Taylor Momsen hord ilyet, csak annyi változott, hogy ő fru-fruval.

Az afrofrizura is nagy divat - vannak, akiknek nem is lehet másmilyen, a haj szerkezete miatt. Monique Coleman szexinek tartja borzolt sörényét, ilyet viselt egyébként 1986-ban Whitney Houston is.

Nagyon nőies és vonzó a göndör tincsekben végződő frizura - a nyolcvanas évek végén Glenn Close hordott ilyet, manapság Leighton Meester képviseli a stílust.

A konty sem megy ki a divatból - Anne Hathaway gyakran mutatkozik vele, a hatvanas években Audrey Hepburn Reggeli Tiffany-nál című filmjével tette népszerűvé a stílust.

A hosszú és szögegyenes hajjal rendelkezők leginkább Fergie-től puskázhatnak: a csinos brit énekesnőnek remekül áll a középen elválasztott, sima haj - mint egykor Maureen McCormick-nak -, melyet fel lehet dobni néhány, más színű, de az alappal harmonizáló melírcsíkkal.

A félhosszú, oldalt elválasztott egyenes haj is menő - nemrég Heidi Klum vágatott ilyet magának. A frizurát azonban nem árt olykor egy kis vágással frissíteni.

Száznégy frizura egy nő élete során!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.