Felvonultak az őszi-téli kollekciók Párizsban

Képek - Kalitka a nyakba! A legmenőbb divatházak legmeghökkentőbb darabjai

A szexi testekből sokat megmutató, bámulatos kelméken át az egészen megdöbbentő kreácókig mindenféle látható volt a francia fővárosban, ahol a legnevesebb divatházak mutatták be őszi-téli kollekciójukat.

Merész ötletek, lenyűgöző kelmék a legmenőbb divatházak bemutatóin! képgaléria

2010.07.21 13:38ma.hu

Mintha ráöntötték volna, olyan jól mutatott az Elie Saab Haute Couture show-n a gyönyörű szőke modell vérvörös, virágmintás ruhája, mely igen sokat látni engedett a hölgy fehér bőréből.

Az elegáns darabot királynői, hosszú, menyasszonyi ruhára emlékeztető kreáció követte, majd jött az élénk piros, többféle változatban: gyűrött, húzott anyagok, csillogó bélelés, kivillanó combok...

Jessica Alba a közönség soraiban

Valentino darabjai nagyon más vizekre vitték a közönséget, a gombaszerűen elterülő, pöttyös rövid ruhák, sőt a nyakba akasztott kalitkaszerű felső, és az egykori, keményített krinolin ruhákra emlékeztető, masnis fehér kreációk valósággal meghökkentőek...

A Chanel az üdítő, fekete mintás részletek és az áttetsző fekete anyagok variációival rukkolt elő. A virágos minták különös ellentétet alkotnak a hosszú, kissé gyászos hangulatú, fátyolszerű tartozékokkal.

Fehérben is láthatunk hasonló megoldásokat: a finom, áttetsző anyagok és a virágok dominálnak a kollekció darabjain.

A Giorgio Armani vadonatúj ötletei alapján az elegancia, a fényes, csillogó kelmék és az apró kövekkel kirakott, hosszú ruhákkal kápráztatta el a közönséget.

Stephane Rolland pedig egyszínű, de annál hatásosabb, átkötős, nadrágos, uszályszerűen lobogó és szorosan a testre simuló, szigorú vonalú kreációkkal is meglepte a nagyérdeműt.

Az őskorban is divat violt a bőrgatyó?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.