Megszületett Dannii kisfia

Képek - Új divat? A Minogue-lány babája sem kapott nevet!

Világra jött Kylie Minogue unokaöccse - Húga, Dannii hétfőn adott életet a babának, akinek édesapja Kris Smith modell.

Boldogok: Dannii Minogue és párja, Kris Smith képgaléria

2010.07.08 10:30ma.hu

Hosszú ideje nem titkolja boldogságát Dannii Minogue - januárban jelentette be: gyermeket vár a párjától, a modell Kris Smith-től.

A páros két éve alkot egy párt, és a jelek szerint nagyon boldogok együtt, most pedig megérkezett szerelmük gyümölcse is, egy kisfiú.

A híresebbik testvér: Kylie

Dannii és a baba remekül vannak, ám a pici egyelőre nem kapott nevet. A szülők szerint azért, mert szeretnék egy kicsit megismerni csecsemőjüket, mielőtt elnevezik.

Ismerőseik szerint az Ethan Edward név van tervben, de ez persze változhat is.

Noha a népszerű testvérek közül a szőke Kylie Minogue az idősebb, az évtizedek óta csúcson levő énekesnőnek még nem született gyermeke.

Valószínűleg nem is születhet babája, mivel a rákbetegsége miatt szedett gyógyszerek szinte teljesen lehetetlenné teszik a terhesség kialakulását.

Kylie kedvese jelenleg a spanyol modell, Andres Velencoso - szakításukról azonban nemrég már felröppent pletyka...

Imádta a terhességet Dannii Minogue!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.